Seacon Logistics breidt verder uit

17 december 2021
Seacon Logistics breidt verder uit
Richard Faessen, Hans Peeters, Sylvester van de Logt en Maikel IJzermans van Seacon Logistics. Afbeelding: Seacon Logistics

 

Seacon Logistics neemt met onmiddellijke ingang een opslag, of warehouse, ter grootte van ruim 15.000 vierkante meter in gebruik op Smakterheide in Venray. Recent verlengde Seacon zijn contract al voor de locatie in Duisburg. De Duitse stad wordt gezien als een snel groeiende logistieke hotspot in Europa.

Deze ontwikkelingen maken volgens het Venlose logistieke bedrijf deel uit van de langetermijnvisie met meerdere geplande uitbreidingen. Seacon legt de focus op de groeiende behoefte aan warehousing in logistieke hotspots. Dit voor zowel korte als langdurige opslag van diverse soorten vrije en douanegoederen.

Sylvester van de Logt, CEO bij Seacon Logistics: ,,Als wereldwijde logistieke ketenregisseur beschikken wij over ruime en flexibel in te zetten warehouses op multimodaal bereikbare locaties. Met de uitbreiding in Venray en de verlenging in Duisburg wordt het hoogwaardige niveau van dienstverlening, service en flexibiliteit voor onze klanten gewaarborgd en waar mogelijk nog verder verbeterd.”

Bron: Wij Limburg