Over Elan

Wij zijn sinds 1984 Elan Advertising & Recruitment. Wij plaatsen personeelsadvertenties voor Limburgse profit  en non profit organisaties op ons platform . Tevens verzorgen wij al tientallen jaren voor een vaste klantenkring met name W&S procedures binnen het segment productie/techniek. Door onze corebusiness te spreiden zijn wij daardoor in staat u een zeer vriendelijke prijs aan te bieden voor uw personeelsadvertentie.

Vacaturebank/Topvacatures . Vacatures in jouw eigen regio te vinden aan de hand van een aantal keuzemogelijkheden.. Vacatures structureel van aard dus direct bij jouw toekomstige werkgever in dienst. Zo wisten wij de afgelopen 37 jaar duizenden mensen aan een vaste baan te helpen. Want dan zijn wij pas tevreden

CV Bank:Met een klik totaaloverzicht van 1200 door ons gescreende kandidaten die wij via onze cv bank in contact brengen met 1200 bedrijven en instellingen . Wij sturen alleen maar een cv naar een klant nadat wij expliciet toestemming hebben gekregen van de kandidaat. Wederzijds vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel geschreven. Wil je ook benaderd worden door ons klantenbestand? Stuur dan jouw cv naar info@elanselect.nl ovv cv bank.

Nieuws arbeidsmarkt : Wij vinden het belangrijk de allerlaatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt (met volop nieuwe vacatures) te presenteren! Je kunt rechtstreeks bij hun solliciteren. Wij noemen dit Service met een hoofdletter.