Over Elan

Gestart op 20 september 1984 onder de naam Accent Uitzendburo in Roermond met naderhand filialen in Venlo en Eindhoven. In 1990 verkocht aan Ecco Travail Temporaire, een grote Franse speler (Ecco is naderhand gefuseerd met Adia onder de naam Adecco). In 1995 opgestart met Elan Uitzendburo in Roermond. De werkzaamheden verschoven meer en meer naar het aanreiken van goede uitzendkrachten aan Limburgse uitzendbureaus. In 2003 gestopt met verlonen en de naam gewijzigd in Elan Recruitment. Vanaf 2016 uitbreiding advertentieactiviteiten en de naam gewijzigd in Elan Recruitment & Advertising.

Vacaturebank/topvacatures

Vacatures in jouw eigen regio te vinden aan de hand van een aantal keuzemogelijkheden. Vacatures structureel van aard, dus direct bij jouw toekomstige werkgever in dienst. Zo wisten wij de afgelopen 38 jaar duizenden mensen aan een vaste baan te helpen, want dan zijn wij pas tevreden!

cv-bank

Met een klik een totaaloverzicht van ruim 1200 door ons gescreende kandidaten die wij via onze cv-bank in contact brengen met met name uitzendorganisaties. Wij mailen alleen maar een cv naar een klant nadat wij expliciet toestemming hebben gekregen van de kandidaat. Wederzijds vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Wil je ook benaderd worden door ons klantenbestand? Stuur dan jouw cv naar info@elanselect.nl ovv cv-bank.

Rubriek “Werken bij”

Transparant overzicht van de Limburgse arbeidsmarkt. 1200 Limburgse bedrijven/ instellingen en hun actuele openstaande websitevacatures gerangschikt op plaatsnaam. Betreft vooral vaste banen. Ideaal voor de intermediairs/klanten van ons die hun prospect/vacaturebestand willen uitbreiden. Hierbij dient opgemerkt te worden dat dit alleen geldt voor uitzendorganisaties die minimaal 12 topvacatures bij ons geplaatst hebben. Wij reiken u graag het wachtwoord aan.

Nieuws arbeidsmarkt

Wij vinden het belangrijk de allerlaatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt (met volop nieuwe vacatures) te presenteren! Je kunt rechtstreeks bij hun solliciteren. Wij noemen dit Service met een hoofdletter.