Over Elan

Wij zijn sinds 1984 Elan Advertising & Recruitment. Onze corebusiness is het bemiddelen van vacatures voor ambitieuze kandidaten in Zuid Oost Nederland. Tevens adverteren wij al jaren voor diverse MKB-bedrijven en uitzendorganisaties. De kandidaten zijn veelal reeds werkzaam maar toe aan een nieuwe uitdaging. Ons gescreende bedrijvenbestand (klanten) sluit hier dan ook naadloos bij aan want zij zijn op zoek naar medewerkers die een langdurige arbeidsrelatie willen aangaan.

Vacaturebank : Ons Paradepaardje. Vacatures in jouw eigen regio te vinden met een klik op de knop. Vacatures structureel van aard dus direct of op korte termijn bij jouw toekomstige werkgever in dienst. Zo wisten wij de afgelopen 36 jaar duizenden mensen aan een vaste baan te helpen. Want dan zijn wij pas tevreden

CV Bank:Met een klik totaaloverzicht van honderden door ons gescreende kandidaten die wij via onze cv bank in contact brengen met ruim 1200 bedrijven en instellingen . Wij sturen alleen maar een cv naar een klant nadat wij expliciet toestemming hebben gekregen van de kandidaat. Wederzijds vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel geschreven. Wil je ook meedoen? Stuur dan jouw cv naar info@elanselect.nl ovv cv bank. Aan de hand van een aantal criteria beslissen wij dan of jouw cv opgenomen wordt in onze cv bank.

Bedrijvenlijst: Transparant overzicht van ongeveer 1200 bedrijven en instellingen die regelmatig een beroep op ons doen (rubriek Werken bij…) Dit bestand is alleen te openen met een inlogcode. Deze inlogcode kan per mail opgevraagd worden en wordt uitsluitend verstrekt aan kandidaten die bij ons ingeschreven staan.

Nieuwsrubriek: Wij vinden het belangrijk de allerlaatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt te presenteren ! Ook deze vacatures vind je hier ! Je kunt rechtstreeks bij hun solliciteren. Wij noemen dit Service met een hoofdletter.