G+S Industrial in Herkenbosch beleeft piekjaar na faillissement

24 juni 2015

 

 

gens

 

 

G+S Industrial beleeft piekjaar na faillissement

Herkenbosch, 11 juni 2015
Een jaar geleden moest G+S Industries het trieste nieuws naar buiten brengen van een faillissement. Dit kon gebeuren door een tekort aan liquide middelen om grote orders voor te financieren. Direct na het faillissement werd dan ook een doorstart gerealiseerd. Inmiddels is het een jaar later en belooft 2015 één van de meest succesvolle jaren voor het bedrijf te worden.

De oorspronkelijke oprichter van het bedrijf, Mart Goebbels schoot te hulp en kocht het bedrijf terug, waarna hij ook weer de directie op zich nam. Sinds deze doorstart, waarbij vrijwel al het personeel behouden bleef, ging het bergopwaards met G+S Industrial, zoals het bedrijf inmiddels was genoemd.

 

Orders en opdrachtgevers

De vaste opdrachtgevers spraken allen hun vertrouwen uit en een aantal heel grote orders kon worden binnengehaald. Tevens werden waardevolle nieuwe contacten gelegd. Voor het komende halfjaar is de omzet reeds gegarandeerd en het belooft een van de meest succesvolle jaren uit de geschiedenis van het bedrijf te worden. Mede doordat G+S zich heeft doorontwikkeld tot een turn-key leverancier die niet alleen machines ontwikkelt en bouwt, maar die ook besturingssystemen en robotica kan leveren, komen er steeds meer aanvragen van bedrijven die de ontwikkeling, bouw en onderhoud van machines graag door een en dezelfde partner willen laten doen. Deze ontwikkeling biedt toekomstige opdrachtgevers de zekerheid, dat de communicatie rondom projecten optimaal is, waardoor minder fouten tussen diverse partijen kunnen ontstaan en minder overheadkosten nodig zijn.

 

Inloopmiddag
Met een zeer druk bezochte inloopmiddag heeft G+S recentelijk laten zien weer helemaal terug te zijn en een partner van waarde in elk productieproces. Tijdens deze middag waren opdrachtgevers, leveranciers en familieleden van de medewerkers aanwezig. Zij konden zien, hoe trots iedere medewerker is en welke machines en technieken allemaal in huis aanwezig zijn. Tevens werd deze middag de nieuwe website (www.gs-industrial.nl) gepresenteerd door directeur Mart Goebbels, die alle aanwezigen hartelijk bedankte voor hun vertrouwen.