Dit zijn de aantrekkelijkste werkgevers van Limburg

18 mei 2021

Envida en Polygarde mogen zich een jaar lang de aantrekkelijkste werkgevers van Limburg noemen. De twee organisaties wonnen de verkiezing respectievelijk in de categorieën Groot Bedrijf en MKB. “Dit is een eerbetoon aan ons allemaal.”

all-12 columns”>

De verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ vond vrijdag voor de zesde keer plaats, ditmaal tijdens een online evenement van carrièreplatform Meet the Youngsters. Zo’n 14.000 stemmers kozen van de 150 kanshebbers uiteindelijk twee winnaars: zorgaanbieder Envida in de categorie Groot Bedrijf en Polygarde in de categorie MKB.

Roger Ruijters, voorzitter raad van bestuur bij Envida, is trots op de uitverkiezing. “We hebben het afgelopen jaren een topprestatie geleverd onder buitengewoon zware omstandigheden. Deze erkenning is daarmee een eerbetoon aan ons allemaal, eentje die ons stimuleert om ons te blijven investeren in deze mooi en waardevolle organisatie.”

Jongeren
Het Maastrichtse Polygarde, een specialist in veiligheidsdiensten en leverancier van onder meer verkeersregelaars, beveiligers en boa’s, is eveneens blij met het behalen van de jaarlijkse titel. “We zijn continu op zoek naar mensen in heel Limburg, van jong tot oud”, zegt directeur Marc Roemen, wijzend op het feit dat de verkiezing is bedoeld om studenten kennis te laten maken met toekomstige werkgevers in de regio. “Dit is dan ook een mooie manier om je te promoten.”

Regiowinnaars
De verkiezing werd door Meet the Youngsters georganiseerd in samenwerking met onder meer de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Qmusic Limburg en de Land en Tuinbouwbond. Naast algemene winnaars zijn er ook regionale winnaars bekendgemaakt. De Zorggroep (regio noord) en Interduct (regio midden) mogen zich het komende jaar in de categorie Groot Bedrijf ook de aantrekkelijkste werkgever noemen, net als Verkoelen Dakspecialisten (regio midden) en Volantis (regio noord) in de categorie MKB.