Adverteren en voorwaarden

Elan Recruitment & Advertising is een advertentieplatform /jobboard voor met name Limburgse uitzendorganisaties. Wij plaatsen de personeelsadvertenties/advertentieteksten die u aanreikt via https://elanselect.nl/vacature-plaatsen/ op onze site. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Ons team adviseert u graag bij de  opmaak van uw advertentietekst. U kunt ons tijdens werkdagen  bereiken op telefoonnummer 077 474 55 06

U adverteert al voor €  18,-  met een Topvacature !  Gemiddeld bezoeken 800 kandidaten uw vacature in een tijdsbestek van 2 maanden. Omgerekend betaalt u dan slechts €  0,02 cent  per klik/cpc waardoor we verzekerd zijn u de beste prijs aan te bieden in verhouding met andere regionale sites.

Premium/Topadvertentie plaatsen:

Vacature plaatsen

Wij starten uw advertentiecampagne. U kunt rekenen op ongeveer 6x zoveel respons met een Topvacature als met een standaardvacature op onze site

Vacatureplaatsing op homepage Elan Recruitment  inclusief vermelding hoeveel keer uw vacature bekeken is (aantal staat tussen haakjes achter uw vacature vermeld) .

Uw topvacature staat prominent bovenaan bij alle relevante zoekresultaten(dus boven de standaardvacatures)

Uw Topvacature(s) worden ook uitgezet in het Elan-partnernetwerk. Hierdoor hebt u niet alleen exposure via Elan Recruitment maar ook tientallen andere landelijke vacaturebanken waarbij wij bij aangesloten zijn.

Wij verzorgen voor u een periodieke vacature alert naar alle 5000 Limburgse kandidaten die zich bij ons  de afgelopen jaren via de cv bank/ jobalert aangemeld hebben incluis alle sollicitanten.

Elan Advertising bereikt (latent) werkzoekenden via Social Media/ LinkedIn en Google Ads. Verder versterken wij uw imago / Employer Branding door het plaatsen van relevant positief nieuws van uw bedrijf op onze nieuwsrubriek op onze homepage.

Naar aanleiding van bovenstaande tekst en uitleg kunt u zodoende rekenen op serieuze relevante sollicitanten.

U betaalt voor een vacatureplaatsing slechts € 18,-  exc BTW bij afname van minimaal 5 vacatures.

Staffelprijzen (plaatsingstegoed)

afname 5 vacatures u betaalt in totaal   € 90,-

afname 10 vacatures u betaalt in totaal € 180,-

afname  15 vacatures u betaalt in totaal € 270,-

afname  20 vacatures u betaalt in totaal € 360,-

afname  25 vacatures u betaalt in totaal  € 450,-

Plaatsingsduur van uw Premium/Topadvertentie bedraagt 2 maanden.

Na 2 maanden wordt uw advertentie niet verwijderd maar  indien nodig omgezet in een voor u gratis standaardvacature.

Onze tarieven zijn gebaseerd op minimaal 200.000 views per maand.

Uw organisatie heeft nieuws ? Mail ons de desbetreffende paginalink door naar info@elanselect.nl en wij plaatsen uw artikel op onze nieuwsrubriek 

Plaatsingstegoed

U koopt voor de genoemde bedragen een tegoed voor een aantal vacatures die twee maanden worden vermeld. Uw plaatsingstegoed blijft onbeperkt geldig !

U ontvangt enkele dagen later per mail de factuur.

Bekijk hier de demo van uw employer branding

Voorwaarden

De navolgende voorwaarden zijn van toepassing op de plaatsing van alle advertenties en bedrijfsfilmpjes  op de site van Elan Recruitment/Advertising.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De factuur geldt als opdrachtbevestiging. Indien de opdrachtgever niet akkoord gaat met de op de factuur vermelde informatie dan zal hij dit binnen twee werkdagen kenbaar maken aan Elan Recruitment/Advertising.

De opdrachtgever zal de vacature laten verwijderen van de site van Elan Recruitment/Advertising indien de geadverteerde vacature is vervallen.

Elan Recruitment/Advertising hanteert een betalingstermijn van 14 dagen.

De eventuele wettelijke aansprakelijkheid van Elan recruitment/Advertising is beperkt tot maximaal het voor de advertentie betaalde tarief.

Uitsluitend de opdrachtgever is verantwoordelijk voor de inhoud van een advertentie of bedrijfsfilmpje.  Elan Recruitment/Advertising zal vacatures of bedrijfsfilmpjes die tekst bevatten, welke in strijd is met de wet of goede zeden zo snel mogelijk van de site verwijderen, zonder tot enige schadevergoeding gehouden te zijn. Elan Recruitment/Advertising is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door de inhoud van advertenties en/of bedrijfsfilmpjes.

Elan Recruitment/Advertising behoudt zich het recht voor om advertenties of bedrijfsfilmpjes te weigeren.

Elan Recruitment/Advertising garandeert dat de gegevens die de opdrachtgever invoert niet aan derden beschikbaar worden gesteld.

Op de rechtsverhouding tussen Elan Recruitment/Advertising en opdrachtgever is Nederlands recht van toepassing.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de dienstverlening van Elan Recruitment/Advertising inschreven bij de Kamer van Koophandel te Roermond onder het nummer: 13029598