Adverteren en voorwaarden

Elan Recruitment & Advertising is een advertentieplatform/jobboard voor Limburgse bedrijven en intermediairs. Wij plaatsen de personeelsadvertenties/advertentieteksten (de zgn topvacature) die u aanreikt via https://elanselect.nl/vacature-plaatsen/ op onze site. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Ons team adviseert u graag bij de opmaak van uw advertentietekst. U kunt ons tijdens werkdagen bereiken op telefoonnummer 077 474 55 06.

U adverteert al voor €70,- met een topvacature! Gemiddeld bezoeken 800 kandidaten uw vacature in een tijdsbestek van 2 maanden. Omgerekend betaalt u dan slechts €0,08 cent per klik/cpc waardoor we verzekerd zijn u de beste prijs aan te bieden in verhouding met andere regionale en landelijke sites. Ter info: bij heel veel sites betaalt u gemiddeld €0,40 cent per klik/cpc.

Premium/topadvertentie plaatsen

Vacature plaatsen

Wij starten uw advertentiecampagne. U kunt rekenen op ongeveer 3 keer zoveel respons met een topvacature als met een standaardvacature op onze site.

Vacatureplaatsing op homepage Elan Recruitment inclusief vermelding hoeveel keer uw vacature bekeken is (aantal staat tussen haakjes achter uw vacature vermeld).

Uw topvacature staat prominent bovenaan bij alle relevante zoekresultaten (dus boven de standaardvacatures)Uw topvacature(s) worden ook uitgezet in het Elan-partnernetwerk. Hierdoor heeft u niet alleen exposure via Elan Recruitment, maar ook via tientallen andere landelijke vacaturebanken waarbij wij bij aangesloten zijn.

Wij verzorgen voor u een periodieke vacaturealert naar alle 5000 kandidaten die zich bij ons de afgelopen jaren via de cv-bank/jobalert aangemeld hebben, incluis alle sollicitanten.

Elan Advertising bereikt (latent) werkzoekenden via social media, LinkedIn en Google Ads. Verder versterken wij uw imago/employer branding door het plaatsen van relevant positief nieuws van uw bedrijf op onze nieuwsrubriek op onze homepage.

Naar aanleiding van bovenstaande tekst en uitleg kunt u zodoende rekenen op serieuze relevante sollicitanten.

U betaalt voor een losse vacatureplaatsing slechts €70,- exc. btw.

Staffelprijzen (plaatsingstegoed)

afname 1 topvacature – u betaalt in totaal €70,-

afname 2 topvacatures – u betaalt in totaal €90,-

afname 4 topvacatures – u betaalt in totaal €180,-

afname 6 topvacatures – u betaalt in totaal €270,-

afname 8 topvacatures – u betaalt in totaal €360,-

afname 10 topvacatures – u betaalt in totaal €450,-

Plaatsingsduur van uw premium/topadvertentie bedraagt 2 maanden.

Na 2 maanden wordt uw advertentie niet verwijderd, maar indien nodig omgezet in een voor u gratis standaardvacature.

Onze tarieven zijn gebaseerd op minimaal 100.000 views per maand.

Heeft uw organisatie nieuws? Mail ons de desbetreffende paginalink door via info@elanselect.nl en wij plaatsen uw artikel op onze nieuwsrubriek.

Plaatsingstegoed U koopt voor de genoemde bedragen een tegoed voor een aantal vacatures dat twee maanden

Bekijk hier de demo van uw employer branding

Voorwaarden

De navolgende voorwaarden zijn van toepassing op de plaatsing van alle advertenties en bedrijfsfilmpjes op de site van Elan Recruitment & Advertising.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De factuur geldt als opdrachtbevestiging. Indien de opdrachtgever niet akkoord gaat met de op de factuur vermelde informatie dan zal hij dit binnen twee werkdagen kenbaar maken aan Elan Recruitment & Advertising.

De opdrachtgever zal de vacature laten verwijderen van de site van Elan Recruitment & Advertising indien de geadverteerde vacature is vervallen.

Elan Recruitment & Advertising hanteert een betalingstermijn van 14 dagen.

De eventuele wettelijke aansprakelijkheid van Elan Recruitment & Advertising is beperkt tot maximaal het voor de advertentie betaalde tarief.

Uitsluitend de opdrachtgever is verantwoordelijk voor de inhoud van een advertentie of bedrijfsfilmpje. Elan Recruitment & Advertising zal vacatures of bedrijfsfilmpjes die tekst bevatten die in strijd is met de wet of goede zeden zo snel mogelijk van de site verwijderen, zonder tot enige schadevergoeding gehouden te zijn. Elan Recruitment & Advertising is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door de inhoud van advertenties en/of bedrijfsfilmpjes.

Elan Recruitment & Advertising behoudt zich het recht voor om advertenties of bedrijfsfilmpjes te weigeren.

Elan Recruitment & Advertising garandeert dat de gegevens die de opdrachtgever invoert niet aan derden beschikbaar worden gesteld.

Op de rechtsverhouding tussen Elan Recruitment & Advertising en de opdrachtgever is het Nederlands recht van toepassing.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de dienstverlening van Elan Recruitment & Advertising inschreven bij de Kamer van Koophandel te Roermond onder het nummer: 13029598