Adverteren en voorwaarden

Wij starten jouw advertentiecampagne. Je kunt rekenen op ongeveer 15x zoveel respons met een Topvacature als met een standaardvacature op onze site

Vacatureplaatsing op homepage Elan Recruitment van jouw Topvacature.

Jouw Topvacature verschijnt behalve op de homepage ook opvallend bij alle zoekopdrachten op onze site en wordt bovendien uitgezet in het Elan-partnernetwerk met meer dan 100 landelijke job-boards (oa Indeed, Jobrapido, Jooble en Jobbird).

Wij verzorgen voor jou een periodieke vacature alert naar alle relevante kandidaten.

Presentatie van jouw vacature op diverse grote Limburgse Facebook-werving-sites en op ons uitgebreide netwerk op Linkedin.

Je krijgt gratis toegang tot onze cv bank.

Presentatie van jouw bedrijf in de rubriek “werken bij ”

Je kunt zodoende rekenen op serieuze relevante sollicitanten.

Je betaalt voor een vacatureplaatsing slechts € 69,-  exc BTW

Plaatsingsduur van jouw advertentie bedraagt 2 maanden.

Interesse ? Mail dan jouw advertentietekst, bedrijfslogo en wellicht jouw You Tube link van jullie bedrijfsfilm naar info@elanselect.nl tav afd. Sales. Je krijgt in no time een bevestiging van ons.

Je ontvangt enkele dagen later per post de factuur.

Bekijk hier de demo van jouw employer branding

Voorwaarden

De navolgende voorwaarden zijn van toepassing op de plaatsing van alle advertenties en bedrijfsfilmpjes  op de site van Elan Recruitment/Advertising.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

De factuur geldt als opdrachtbevestiging. Indien de opdrachtgever niet akkoord gaat met de op de factuur vermelde informatie dan zal hij dit binnen twee werkdagen kenbaar maken aan Elan Recruitment/Advertising.

De opdrachtgever zal de vacature laten verwijderen van de site van Elan Recruitment/Advertising indien de geadverteerde vacature is vervallen.

Elan Recruitment/Advertising hanteert een betalingstermijn van 14 dagen.

De eventuele wettelijke aansprakelijkheid van Elan recruitment/Advertising is beperkt tot maximaal het voor de advertentie betaalde tarief.

Uitsluitend de opdrachtgever is verantwoordelijk voor de inhoud van een advertentie of bedrijfsfilmpje.  Elan Recruitment/Advertising zal vacatures of bedrijfsfilmpjes die tekst bevatten, welke in strijd is met de wet of goede zeden zo snel mogelijk van de site verwijderen, zonder tot enige schadevergoeding gehouden te zijn. Elan Recruitment/Advertising is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt door de inhoud van advertenties en/of bedrijfsfilmpjes.

Elan Recruitment/Advertising behoudt zich het recht voor om advertenties of bedrijfsfilmpjes te weigeren.

Elan Recruitment/Advertising garandeert dat de gegevens die de opdrachtgever invoert niet aan derden beschikbaar worden gesteld.

Op de rechtsverhouding tussen Elan Recruitment/Advertising en opdrachtgever is Nederlands recht van toepassing.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de dienstverlening van Elan Recruitment/Advertising inschreven bij de Kamer van Koophandel te Roermond onder het nummer: 13029598